Българският онлайн магазин за феромони


Видове

   Науката познава много видове човешки феромони , като само някои от тях се използват в продуктите , а въздействието им се оценява от извършените многократни лаболаторни и практически изследвания . Следва кратко описание на най - често срещаните и използвани във феромоналните формули , които се класифицират като 100%  човешки сексуални феромони .

Androstenone
( 5alpha-Androst-16-en-3-one )   Този феромон е първият идентифициран в бозайниците и е познат като чисто човешки феромон . Androstenone   / съкр. -none , A-none / , / Андростенон / се секретира и от хората . Този феромон , който може да бъде открит и при мъжете и при жените , е познат предимно като мъжки феромон . Обикновено той създава доминантна , агресивна аура . Следователно , той проектира агресивно алфа - впечатление ( независимо дали алфа - мъж или жена ) , което може да Ви помогне да се превърнете в център на вниманието и да се забавлявате повече . Тъй като алфа - агресивността често се свързва със секс и добър избор на партньор , този феромон създава сексуални вибрации и повишава сексуалното напрежение .  Андростенон ът кара хората наоколо да се отнасят с по - голям респект и учтивост към човека , който го ползва . Усилва сигналите на доминантност и агресия , свързани със сексуалната реакция . Причинява сексуална възбуда в жените  , като трябва да се отбележи , че по - младите момичете и жени имат много по - висока чувствителност към него , отколкото по - възрастните .
   Андростенон - ът има способността да поражда възбуда при жените по време на тяхната овулация , като доста често е и една от първопричините провокиращи нервност , раздразнителност и агресия и в двата пола . Този феромон трябва много внимателно да се подбира според местата и целите на приложението му , тъй като притежава мощни сексуални характеристики и големият ми съвет е , да се използва само в ситуации , където сексуалната показност и демонстрации  са допустими и приемливи .
   Естествените му нива на производство в тялото и тяхната ефективност върху околните са не само различни , но и строго индивидуални за всеки един човек . Хората с кръвна група 0 имат склонността да произвеждат и поддържат много по - високи нива на Андростенон , в сравнение с тези с А или Б . Тези стойности се повлияват още , както от възрастта - колкото си по - млад , толкова са по - големи , така и от физическата форма , която поддържаме - по - здрави - по - високо производство .
   Може да породи агресивност в някои мъже , обаче тази характеристика е притъпена . Въздейства на жените да се включат в сексуално освободена комуникация .  Андростенон ът представлява хормон , който може да бъде открит в по - големи количества в мъжката пот , и в по - малки - в женската . Може да се открие и в слюнката на глиганите . Намира се в големи концентрации в слюнката на мъжките прасета , и ако бъде доловен от разгонено женско , то веднага заема поза за съвкупление .
   Лаболаторен сертификат на използвания Андростенон с чистота 99.9% в продуктите , предлагани от ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ , можете да видите ТУК .

   Продукти , съдържащи Андростенон - PHEROMAX - man ,  PRIMAL INSTINCT man , NPA man , CHIKARA , ICEBREAKER , NEXUS , ALPHA-7 , NPA woman .Alpha-Androstenol
( 5-alpha-Androst-16-en-3-alpha-ol )   Алфа - изомерът на Androstenol / съкр. -nol , A-nol / , / Андростенол / създава дружелюбно , достъпно впечатление . Изглежда по - разговорлив феромон , като се докосва повече до емпатията и романтичните чувства . Андростенол - ът същевременно създава една аура на младост и репродуктивна готовност , което е привлекателно за всяка една жена в подобна нужда . Първоначалната реакция допринася за приказливост и приятелско отношение от противоположния пол , а това повишава сексуалната атрактивност . Приема се за феромон , който разтапя леда , най - вече в процеса при създаване на нова връзка . Андростенол - ът представлява секс хормон , който има мускусен мирис . Той се намира в големи количества в слюнката на глиганите и в малки количества в потните жлези на човека . Андростенол - ът се секретира от адреналната жлеза в система - циркулация при хората . Сигнализира младост и готовност за контакт , разговорливост , приятелство и спокойствие . Тъй като предизвиква разговор , може да разчупи първоначалната студенина . Социален феромон , който излъчва силен социално - отпускащ ефект и намалява задръжките . В действителност не се открива в хората преди навлизане в пубертета , като достига върха на производството си около 20 - та година . След този период , тяхното количеството  и сила на въздействие рязко спадат . Когато се комбинира с определени феромони , откючва сексуална възбуда .

   Продукти , съдържащи Андростенол - PHEROMAX man , CHIKARA , ICEBREAKER , THE SCENT OF EROS woman , PRIMAL INSTINCT woman , PHEROMAX woman .Androstadienone
( Androsta-4,16,-dien-3-one )

   Андростадиенон - ът общо взето е най - добрият кандидат от всички познати феромони .

   Неговите химически съставки го категоризират като феромон с много силно феромонално въздействие върху хората , и имащ специфичен ефект най - вече върху мозъчната активност на жените .
   Андростадиенон - ът е молекула , производна на тостестерона , която присъства в потта на мъжете , а при доста по - високи стойности повишава нивата на кортизола у жените . Лаболаторните изследвания и практическото му приложение безпорно са доказали способностите му за мощно повлияване върху някои аспекти на тяхното настроение - премахва психологическите им задръжки , силно повишава чувството им за привързаност и поражда неустоимо желание за еротични страсти . Жените , подложени на въздействието му , много бързо изпадат в състояние на " съживяване , разведряване и ободряване " на мозъчния център , отговарящ за оценката на сексуалните потребности , и като цяло върху либидото и сексуално - позитивното им настроение . Но ефективността на това въздействие зависи предимно от периода на месечния цикъл на жената . Тези от тях , които са в предовулационен период , ще бъдат многократно по - силно повлияни спрямо другите жени , като това в никакъв случай не омаловажава въздействието върху вторите . Причината се крие в това , че по време на оплодителния период природата ги е направила много по - чувствителни към въздействието на този феромон , и затова те са по - податливи на ефектите от него . Едно друго конкретно изследване показва , че и много силно действа '' възбуждащо '' на тяхното внимание и когнитивната област в мозъка им .  
   Човешките химиосигнали / феромони / моделират психологическото състояние у хората абсолютно неосъзнато без видимо долавяне на каквито и да са миризми . Това научно доказано въздействие успешно се моделира чрез влиянието си върху мозъчните центрове , регулиращи и отговарящи за емоционалното състояние и сексуалното привличане .
   Чрез изследванията си учените са установили , че жените имат определено по - висока чувствителност към биологичните миризми , отколкото мъжете , като това е показателно и за различното въздействие на Андростадиенон - а върху половете , който при жените е доловим при по - ниски концентрации от 11.4 мМ , докато при мъжете те са от 19.5 мМ на горе .
   Тези резултати недвусмислено доказват , че жените са тенденциозно по - чувствителни към него , отколкото мъжете . Въздействието му мощно повлиява върху правилната им преценка за '' мъжката атрактивност '' и изключително силно въздействат върху избора им на мъж , гласуване на доверие към него и даване на съгласие при предложение за женитба .
   Като допълнение може да се добави , че Андростадиенон - ът отприщтва в тях '' хормонален отговор '' , като ги привежда в готовност за приемане / откликване / на ухажване и заявена сексуална активност .
   В концентрираната си форма притежава силно сладникав мирис и се използва предимно в мъжките феромонални продукти с цел повишаване на сексуалното привличане .
   Най - добрата лаболатория - производител на феромонални продукти в света , с която ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ поддържа отлични бизнес - взаимоотношения , притежава множество собствени патенти , които можете да видите и проверите ТУК .
   Много сериозно изследване  за действието на Андростадиенон - а е провел научният екип от университетската болница към The Rockefeller University , а по - подробна информация можете да видите ТУК.

   Продукти , съдържащи Андростадиенон - PHEROMAX man .
Androsterone
(  3-alpha-Hydroxy-5-alpha-androstan-17-one )


chemical structure of androsterone

   Androsterone / съкр. - rone , A-rone / , / Андростерон / е още един от най - старите познати и използвани феромони на пазара в сравнение с Androstenone . Представлява стероиден хормон , произвеждан в черния дроб при метаболизма на тестостерона . За първи път е бил изолиран през 1931 г. от Adolf Friedrich Johann Butenandt и Kurt Tscherning след дистилация на повече от 17000 л. мъжка урина , от която са успели да добият едва 50 мг. негови кристали , но достатъчно , за да построят химическата му формула . Понастоящем употребата му в различните продукти с феромони е много често срещана и обикновено се използва като добавка за доусъвършенстване на формулите , които съдържат повече видoве феромони в себе си .
   И двата пола могат да го използват с голям успех , но жените трябва да бъдат внимателни да не го предозират , за да избегнат ефекта - " да понамирисват малко на мъже " . Обаче този ефект е далеч по - малко драматичен , отколкото с Андростенон - а . Андростерон - ът е с леко по - слаб характерен мирис на човешко тяло , когато е предозиран , в сравнение с Андростенон - а , и поради тази причина се радва на по - голяма приемственост сред потребителите .
   Андростерон - ът е изключително добре изледван и документиран , за да бъде отличен като феромона -  "ледоразбивач ". Помагайки с тези си качества по - скоро на - стеснителните , свенливите , срамежливите , боязливите и плахи хора във всяко едно тяхно начинание , той обгръща техният социален живот и контакти с ненадминат комфорт , отвореност и достъпност . Той най - вече отлично се е самодоказал по време на партита с много непознати , пред жури , изпитни и заседателни комисии , съвещания , делегации и първи срещи . Андростерон - ът повишава характеристиките на Андростенон - а и засилва чувството на доверие у потенциални партньори .
   Той също така е известен и с характерното си и типично въздействие като сигнал за мъжественост . Създава впечатление за сигурност и защита / тоест " това е мъжа , който ще се погрижи за мен " / .

    Продукти , съдържащи Андростерон - ICEBREAKER , CHIKARA , ALPHA-7 .Estratetraenol
( Estra-1,3,5(10),16-tetraen-3-ol )
 
   Естратетраенол - ът е естроген / от гръц . οἶστρος - разгонване / от групата на стероидните химически съединения , който се произвежда в женското тяло и представлява феромон , активно действащ при животните и хората , производен на секс хормонаЕstradiol . Той напълно олицетворява женската версия на Андростадиенон - а , но за разлика от него , количественото му присъствие в женското тяло е съвсем незначително . Мъжете реагират на него много силно , като провокира в тях чувството за грижовност , а и осигурява максимален комфорт , подобен на въздействито на Андростадиенон - а върху жените . Има изключително стимулиращо действие върху
ВНО на мъжете и се отличава с качеството си на силно повишаване и стимулиране на настроението им . Мъжете , вдишващи от него , се превръщат в център на внимание за компанията , в следствие на силно приповдигнатото си настроение . Въздействието му е толкова силно , че мъжете , повлияни от него , много бързо заразяват и околните около себе си с необикновено високото си положително емоционално поведение . И ако към всичко това добавим същите нива , но при жените в компанията  , които сериозно са повлияни от мъжкия Андростадиенон - там вече всичко ще е възможно .
   Естратетраенол - ът създава една аура на ултра - женственост , сериозно завишаваща сексуалната и привлекателна й сила . Поражда и насърчава в мъжете чувства като - благородност , любезност , дружелюбие , вежливост , деликатност , по - висока изтънченост на джентълменските обноски , кроткост , примиримост и съобразяване с мнението и желанията на жените . Притежева успокоителен ефект върху двата пола , има склонността да прави хората по - мили и дружелюбно настроени един към друг и ги изпълва с желание за взаимно приятелство . Положително въздейства върху поведението на по - сдържаните , резервирани , надменни , студени и неприветливи жени ,  отпускайки ги , те загубват хладината си и видимо ги прави по - приветливи и лесно приспособими към компанията и околните .
   Освен че повлиява положително на настроението , но и подтиква околните да мислят по - често за жената , която ги използва . Мъжете се чувстват отпуснати и спокойни , като им внушава непреодолимата нужда и желание да я защитават , а също и силно да я прегръщат .
   Значително завишаване на нивата на естественото му производство  се отчита при жените по време на бременността им и след родилния период , точно когато те природно най - много се нуждаят от всички тези по - горе изброени чувства , които се пораждат у мъжете . Аналогично високи количества винаги се наблюдават и през периода на овулация , което е природно - характерното сексуално химио - въздействие на жените върху мъжкия ВНО . Действието му като естроген - да поражда чувството на разгонване / желание за секс / започва да се наблюдава при жените в края на пубертета през т.нар. период - estrous cycle и продължава затихващо до края на живота им .
   Това е силата на Естратетраенол - а !

   Продукти , съдържащи Естратетраенол -
PHEROMAX woman .
Oxytocin
( Cys-Tyr-Lle-Gin-Asn-Cys-Pro-Leu- GlyNH )
   Виж формулата на видео
   Анализът на любовта се е изместил от поетичното слово към науката .    LIQUID TRUST  e първият продукт с Oxytocin в света и е специално разработен да създава атмосфера на доверие / в.пр. '' течно доверие '' / .
   Отдайте се на мощната силата на LIQUID TRUST
и изградете бързо връзки и отношения , които никога по - рано не са били  възможни ! Това бързо се случва само с 3 елементарни стъпки :
   1. Използвайте LIQUID TRUST преди всички важни бизнес или лични срещи , ежедневни социални контакти или навсякъде и по всяко време , когато ви предстои да спечелите нечие доверие във връзка , с каквото и да е било .
   2. Всеки , с когото се срещнете , веднага и несъзнателно ще бъде повлиян от чистия човешки Окситоцин
, който вие носите .
   3. Без да осъзнават защо у хората около вас ще се изгради силно чувство на доверие и вяра . Те няма да могат да си го обяснят , но вие ще знаете , че LIQUID TRUST е направил тази магия .
   Експерти потвърждават , че Окситоцин - ът силно стимулира много от нашите социални поведения : той  провокира у хората чувство на смелост и безстрашие , премахва естествената предпазливост и уплаха , когато попаднем в рискови или заплашителни  за самите нас ситуации  ,  повишава доверието , след изневяра или предателство , всички хора винаги сами решават на кого да се доверят при оформянето на половите си , социалните или бизнес взаимоотношения . Сега е дошъл моментът , в който чрез нашия LIQUID TRUST , всички ние можем да ускорим производството на Окситоцин в нашия мозък .
  
Виж още  интересна информация...

   Вижте отзивите в авторитетната световна преса за Oxytocin и LIQUID TRUST .

 
   Формулата

  Тук в нашия магазин той се предлага под търговската марка LIQUID TRUST, като по - добрата новина е , че за производството му вече се използва патентованият Oxitoci Analog , който представлява модифициран пептид , основан на Окситоцин - а . Показва приблизително 60,000% по - голям ефект в сравнение с Окситоцин , предизвикващ силни чувства на доверие и дълбока връзка . И двете съединения имат тежки молекули , чиято тежест надхвърля 1 000 гр./мол . Следователно - минималните количества от изпаренията на Окситоцин имат незначителен ефект . Като се използва далеч по - мощният му аналог , минималните изпарения във въздуха предизвикват значителен феромонален резултат .
   Ако не сте химик , някои от химическите названия споменати по - горе могат да Ви звучат неразбираемо . Но трябва да сте спокойни , че нашето предложение съдържа минимални количества с цел да не предизвика никакви нежелани ефекти , като същевременно е достатъчно мощно , за да излъчи голямо количество феромонални молекули във въздуха . ВНО в носа е чувствителен орган и притежава способността да долови остатъчни количества от тези молекули .
   LIQUID TRUST е безароматен спрей , който е произведен така , че да може да бъде използван абсолютно свободно и дискретно , доставящ максимална ефективност без никакви други странични ефекти .

   Ползи
    Какви са ползите от LIQUID TRUST ?
   Много важна и полезна информация , моля прочети !

    Продукти , съдържащи Окситоцин LIQUID TRUST , ICEBREAKER .

Copulins

   През 1970 година Копулин - ите са патентовани като продукти , които освобождават човешки феромони въз основа на изследвания на маймуни . Копулин - ите са създадени по различен начин от " хормоналните " феромони . Те се секретират във вагината заедно с натуралните лубриканти при готовност за секс  , представляващи летливи мастни киселини . Колкото по - малко привлекателна е една жена , толкова повече тя получава от допълнителната информация , закодирана в натуралния й мирис , който един мъж вдишва . Миризмата на Копулин - ите прави външната привлекателност по - маловажна за мъжете . Подобна е картината с оценката за доминантност и готовност на мъжете да се срещат с дадена жена и да платят питието й . Въпреки това мъжката физиология се променя с овулационния мирис и мъжете стават по - внимателни . ( Увеличените тестостеронни нива изглежда изострят селективното внимание за еротични стимули . ) Трябва да знаете , че Копулин - ите не миришат приятно  , но все пак оценката за привлекателност е по - висока с тях , отколкото без тях . Промяната в поведението може да се причини от завишените нива на тестостерон .
   Мастно - киселинните промени в състава на вагиналния секрет  по време на женския менструален цикъл са открити още през 1970 г. Идеята е била да се тестват мъжете дали са способни да усетят периода на максимална плодовитост и дали това води до промяна на тяхното поведение и физиологично състояние .

Продукти , съдържащи Копулин - ESSENCE OF WOMAN