Българският онлайн магазин за феромони


Как действат ?

   Използването на аромати за създаване  на физиологичен ефект днес се нарича ароматерапия , но методът се използва от много отдавна и на всички континенти .

   В Индия ароматичните масла се считат за носители на духовно начало , а преработването на билки се счита за свещена дейност .
   По време на традиционните сватби в Индия гирлянди от цветя висят над брачното легло , уханни цветове от франджипани , роза и жасмин са разпилени по леглото на нововенчаните .
   В Кама Сутра / Kama Sutra / има напътствия за ползване на различни масла и аромати за разпалване на любовната страст .

   Древните египтяни като Клеопатра са били известни с употребата на масла и благовония . Историята за първата среща между Клеопатра и Марк Антоний е легендарна . Твърди се , че тя е изплакнала платната на кораба с парфюм , обгърнала е тялото си в ароматични благовония , докато е седяла на трона си и плавала към Нил , за да поздрави и съблазни Марк .
   Гърците са научили за ароматичните масла от египтяните , но са разширили употребата им и приписали божествен произход на всички ароматични растения .

   Римляните са надминали всички в невъздържаното ползване на ароматични вещества . Както обществените бани , така и благовонията и тяхната обилна употреба се счита за форма на забавление и развлечение .

   Плиний Старши описва случай със смъртен изход в императорски Рим по време на царуването на Нерон , когато гостите на един банкет са били задушени до смърт под купища от розови листа , които са били изсипани отгоре , очевидно , че прекалено хубавото се е оказало фатално .
   Когато мислим за парфюм , обикновено се сещаме за Франция . Продавачи на парфюми са описани в Париж още през 1190 г .
   Наполеон е бил прословут  с ползването на силни аромати . Твърди се , че е слагал обилно тоалетна вода преди да влезе в битка , за да засили във войската си усещането , че той е водачът . И може ли някой да пропусне писмото до неговата любима Жосефин , в която той я моли да не се къпе , докато той не се върне у дома ? Дали е бил луд или просто е имал правилен нюх ?


   С времето изглежда хората са загубили естествената си способност съзнателно да възприемат феромони . Обаче изследователите са открили , че нашето усещане за феромони все още действа , но на подсъзнателно ниво , на ниво инстинкти , които все още диктуват сексуалното взаимодействие .
   Въздействието на феромоните върху поведението става още по - сложнo при хората , тъй като ние сме въвлечени в по - високо ниво  на обработване на информация / съзнанието / , което може да определи поведението , или , с други думи казано , да промени влиянието на нашите първични инстинкти върху поведението ни . Вземете например една ситуация , в която един мъж има сериозна връзка  , но е изложен на привлекателна комбинация от женски феромони . Тук обработката на по - високо ниво / ако допуснем високо ниво на съзнанието на мъжа / би пренебрегнала привличането , в резултат , на което дори и мъжът може изобщо да не забележи въпросната жена .

   Поведенческите реакции в следствие на въздействието на феромоните се отличават с комплектност благодарение на природата на привличане и ухажване при хората , но трябва да се отчетат и фактори като социален статус , стеснителност , която също потиска феромоналните влияния , тенденция към сексуална агресивност , или само агресивност , което може да мултиплицира нормалните феромонални въздействия . Следователно , феромоните не правят чудеса , но играят важна , макар и деликатна роля във всекидневното общуване между хората . Те представляват част от живота на всеки един от нас , като се счита , че само 10% от комуникацията е вербална , но до каква степен е феромонална ?        Повече отколкото очаквате !

   Употребата на феромони в процеса на прелъстяване и привличане на жени се концентрира върху използването на определени вещества , които пращат сигнали към жените и ги възбуждат , причиняват привличане на високо ниво  и пораждат готовност за секс . Тя въобще няма да бъде наясно кое точно я побърква , но само ще знае , че ви желае !  Или казано с прости думи , ако една жена подуши нужните феромони , тя ще поиска да си легне с вас .

   Но това не е всичко , нали ? Какво от това , че тя е възбудена ? Вие си мислите : „ Прекрасно е , че е възбудена . Но какъв е смисълът ? Трябва да я накарам да усети привличане към мен самия . ”
   Тук се крие очарованието на феромоните . Когато успешно и повлияете с тях , тя ще бъде привлечена от вас .

   Мислете за феромоните като за  „ лъжливи кодове ” за привличане на жени в леглото .  Благодарение на тях изчезват всички  проблеми и вие успявате да свалите жената на вашите мечти . Знам , че това звучи прекалено хубаво , за да е истина . Бих си мислил същото на вашето място .
   Макар , че мирисът е повод за дискусии относно феромоните , действителното привличане започва с химическа реакция  от феромоналния сигнал , а не от определен мирис . Този процес естествено не протича съзнателно . Жената действа въз основа  на тази химическа реакция подсъзнателно , като усеща чувства на силно привличане , възбуда и интерес към вас .
   Феромоните са сравнително от скоро дискутирана тема у нас , което отговаря на въпроса ви защо досега не сте чували за тях . Поради тази причина вие може да сте един от първите , които ще се възползват  от това постижение в областта на науката и в механизма на прелъстяване .

   С една дума ще свалите момиче преди всичките си приятели !

   Драстично ще намалите отказите от старана на жените .

   Ще получите повече усмивки , намигвания , докосвания , прегръдки и целувки .

   Накарайте повече жени да се приближат до вас и да започнат разговор .

   Жените ще ви отправят повече покани за срещи .

   Другите мъже ще се отнасят с уважение към вас .

   Силно повишете самочувствието си .

   Подобрете самооценката си .

   Задълбочете съществуваща вече връзка .

   Получете повече и по - добър секс .

   Генерирането / производството / на феромони не означава , че можете да излезете и да свалите коя да е жена . Ако това ставаше така , всеки би го правил през цялото време и нямаше да има необходимост от тези продукти . Помислете за това .
   Когато се приготвяме всеки ден , ние взимаме душ , слагаме си парфюм и се обличаме , като по този начин покриваме 80 - 90 % от кожата си , която излъчва феромоните . Наред с това променяме и химията на нашето тяло чрез шампоани , антиперспиранти и то всеки ден .
   Освен това изследванията сочат , че еволюцията е намалила темпото , с което телата ни произвеждат феромони . Като се вземе всичко това предвид  става ясно защо феромоните , които се произвеждат от вашето тяло , нямат голям ефект при привличането на жени или мъже !
   Въпреки че са нов продукт , въздействието на феромоните вече изобщо не се поставя под въпрос . Те многократно са тествани в реални житейски ситуации  и са доказали своят ефект , когато се прилагат . Защо трябва да потискате вашия любовен и сексуален живот ? Неизползването на новите постижения в областта на феромоните може само да постави ограничения в живота ви .
   Ако се чудите каква точна полза от феромоните бихте имали , няма нужда да търсите повече . Те повишават нивото на внимание , което получавате от жените , включително контакт с очи и флиртуващи усмивки . Когато използвате феромони , вашият сексапил също се повишава  неимоверно и броят на срещите с момичета се умножава , както и сексуалните ви връзки .

   Не е необходимо да сте неомъжени в играта на срещи , за да имате полза от феромоните . В случай , че сегашната ви връзка не е достатъчно удовлетворяваща , ползването на феромони ще върне тръпката в отношенията ви и ще ги направи такива , каквито винаги сте ги искали .

   Феромоните не само помагат при привличането на противоположния пол , те също имат положителен ефект върху всичко около вас , като създават аура на спокойствие и релаксация .

   Едно от най - положителните неща при използването на феромони е , че вече не трябва да се стараете толкова много , за да свалите някоя жена . Феромоните умножават цифрата на жените , които всъшност ви заговарят ! Повишеното самочувствие и себеуважение представляват друг положителен ефект . Мислете за феромоните като за притегателна сила , тъй като те привличат жените неустоимо .

   Въпреки че всичко споменато по - горе звучи добре и убедително , аз знам, че само твърденията не доказват нищо , нито осветляват какво те действително правят  и защо въздействат . Определени мъже просто привличат всички жени , и въпреки че можете да използвате техники за прелъсняване , за да свалите тези жени , има нещо , което не ви достига .
   Има винаги нещо , което привлича една жена към определени мъже . Какво точно представлява тази притегателна сила ? Учените отдавна са открили отговора на този въпрос , което е приятна новина за всички мъже населяващи нашата планета . Наричаме я „ химия ” и независимо дали вярвате или не , тази дума е почти точна .
   След задълбочено изследване на начина , по който феромоните участват в сексуалния акт и любовните взаимоотношения , както и на въздействието на мириса върху тези отношения и благодарение на модерната наука и изследвания , несъмнено е доказано , че хората произвеждат феромони и реагират сексуално на тях . Феромоните въздействат на женското тяло по такъв начин , че имат потенциал да променят овулационния цикъл , което води до повишено желание за репродукция . Тук се крие силата на феромоните !!!
   Феромоните просто привличат жената към вас и благодарение на съвременната наука , както и от проведените експерименти , този факт отдавна вече е доказан .
   Резултатите гарантират успехи на всички мъже по света . Науката и реалните , безпристрастни , необорими факти ги подкрепят – феромоните привличат жените към вас !
   Мъже от всички краища по света , които са опитали феромони , са видяли как техния скучен сексуален и любовен живот се насища с толкова много срещи , че времето просто не им достига , за да обърнат внимание на всички жени , които ги желаят .
   Съществува известно объркване по въпроса с феромоните , тъй като те представляват революционно откритие . Дали действат , как действат , а има хора , които изобщо не са чували за тях . Е , Вие вече знаете за тях !
   Радвайте се , че сте се запознали с истината , дойде време да свалите повече жени , колкото не сте и сънували и в най - разкрепостените си сънища !

  Мъжките феромони отключват привличането и секса буквално с всяка жена . Подсъзнателно феромоните внушават вашата привлекателност и стимулират похотливи желания у жените .

   Срещали ли сте някога някого , с когото веднага да сте усетили  невероятна химия ? Не се случва всеки ден , но когато това стане , Вие усещате влиянието на феромоните .

   Изпратете това химично послание за страстта си и те ще започнат да копнеят по вас , да ви желаят и да искат да ви опознаят . Контактуването с очи драстично се подобрява . Жените се събират около вас , без да знаят защо . Забележете промяната . Резултатите са на лице .

    Видове реакции след феромонално въздействие

   Съществуват два начина , по които феромоните могат да въздействат на обекта си : пряко и непряко .
   При животните , които притежават лимбична система , феромонът често действа по два начина . Това става благодарение на устройството на обонятелната система , която взаимодейства с лимбичната , и най - вече поради съществуването на обонятелна памет , която е в състояние да активира ендокринната система и да репродуцира емоции , които са били свързани в миналото с миризми .

   Директни реакции :
   Поведенческата реакция на обонятелните възприятия на феромоните се илюстрира например от бозайници , за които гледката на женските гениталии провокира сексуална  възбуда ...                                                                         

                                                        
    Тази физическа реакция е продиктувана от централната нервна система .
   По същия начин бягството представлява бихейвиористична реакция на антилопата към феромоните за тревога . Поведението се определя от централната нервна система , след като феромоните са възприети от обонятелните неврони . Друг пример за това е специалната поза , която женската свиня заема , когато долови феромона Андростенон от мъжкия , за да улесни проникването .
    Всъшност в нашата слюнка има феромони , които може да ни накарат да си загубим ума с една целувка .
   Индиректните реакции са много сложни и силни , защото активират ендокринната система на възприемащия чрез обонятелни стимули . Обонянието представлява част от примитивния мозък на влечугите , които търсят химическа информация . Не се състои от нерви  , които долавят и предават стимули , а от постоянно обновяващи се неврони .
   Примитивният мозък , или , лимбичната система , представлява центъра на несъзнателните физически функции ( дишане , пулс и т.н. ) и контролира не само биологичните функции на тялото чрез производство на хормони , но и емоциите в тяхната най - примитивна форма  ( страх , глад , сексуално желание ) , или по - сложните ( любов , чувства , екстаз ) .
   Тази способност ( или сила ) да се въздейства на вътрешната биологична регулация на друг индивид се използва от всички видове в природата , за да се увеличат шансовете за оцеляване . Примерът с червената риба Carassius Auratus  показва как феромоните координират подобен процес . Вечерта , докато в женската узряват яйцата , високо ниво на стероиди се отделя във водата и феромонът се възприема от мъжката риба .
   Нейният мозък се стимулира , за да произведе хормони , които започват производството на сперма . 
  Сутринта , по време на овулация , яйцата инициират в женската производство на простагландин , който определя нейното собствено сексуално поведение . Метаболизмът на простагландин  се отделя във водата и стимулира сексуалното поведение на мъжкия . 
  В животинския свят много от взаимодействията се предизвикват и определят от феромони . 
  Считам , че обонятелните спомени са много важни в процеса  на оцеляване , така че е възможно да се предават генетично от поколение на поколение . 
  По този начин всички мириси , необходими за оцеляването , са интегрирани в поведението на организмите . 
  Силата на миризмите , по - конкретно на феромоните , е да провокират първичните реакции и определено социално поведение  представлява една сила , която може да бъде използвана в областта на маркетинга и комуникациите . 
  Човек може да бъде накаран да купи продукт , без да осъзнава защо

  Никакви закони не регулират употребата на тези молекули в маркетинга и рекламата . 
  Първичните феромони имат по - дългосрочно въздействие , например промяната във фазата на менструалния цикъл при жените . 
 Информационните феромони носят информация за индивида . Това може да включва физическо състояние , тип имунна система /  Хистосъвместим комплекс от гени  / и други .

   Виж 10 - те ТОП - ПРОДУКТА в света !