Българският онлайн магазин за феромони


Как се произвеждат?

   При хората феромоните се секретират в кожата от апокринните жлези / понякога се наричат жлезите на човешкия мирис / . Те са подобни на мерокринните жлези , които секретират солената пот , но в сравнение с тях апокринните жлези секретират по - мастно вещество .

   Апокринните жлези най - често се свързват с окосмените части на тялото като подмишниците и слабините и обикновено са съчетани с екринни жлези , които помагат при разпространяването на феромоналните секреции . Апокринните жлези се активират по време на пубертета заедно с растежа на космите в областта на подмишниците и слабините , с което се увеличава повърхността за разпространение на феромоните . Определени феромони са директно свързани с маскулинизиращи и феминизиращи хормони / тестостерон и естроген / , като съответно високите нива на тези хормони причиняват високи нива на излъчване на съответните феромони.

   Феромоните се променят от веществата , отделяни при метаболизма / хормони , пептидни вериги, мазнини , захари и т.н. / , които секретират в кожата и могат да ни дадат известна информация за вътрешната химия и здравето на отделния индивид . С течение на времето биологичните видове се адаптират и създават цяла феромонална химична комуникационна система . Съвременните животински видове и насекоми притежават по - специализирана феромонална система , в която са развити секреторни жлези и рецепторни механизми .

   Изследователите отдавна са открили , че феромоните играят важна роля в живота на хората . Основният мъжки феромон , който мъжете несъзнателно секретират , за да привлекат срещуположния пол , е  Андростенон , а този при жените - е  Андростенол . Поради еволюцията на човечеството тези феромони се секретират единствено и само , когато хората се потят . Това определено не е най-желаният начин да се запознаете с представител на срещуположния пол . Действието на бактериите също оказва влияние върху производството на феромони . Например феромоните Андростенол и Андростадиенон може да оксидират до Андростенон . Обаче бактериите са отговорни за лошия мирис , който се свързва с телесните миризми и те причиняват това , като метаболизират веществата / включително и феромоните / в мастни апокринни секреции . Най - ироничното е , че всеки път , когато взимаме душ , ние отмиваме нашите естествени феромони , както и когато използваме парфюм или дезодорант , ние крием и запушваме нашите пори , респективно потушаваме и тяхната ефективност . Тъй като нашето тяло освобождава по естествен път малки количества феромони , които въздействат за кратко време , предимството на формулите на предлаганите тук феромонални продукти , действително биха се оказали от полза .

   Виж 10 - те ТОП - ПРОДУКТА в света !