Българският онлайн магазин за феромонивход в системата

въведете валидна електронна поща и парола


търсене

в ключовите думи можете да използвате - и + съответно за липса и наличие на дума в резултатите


Поръчки и доставка

    За да пазарувате във feromonibg.com  е необходимо да сте се регистрирал във feromonibg.com. Ако все още не сте го направили, можете да се регистрирате, като кликнете ТУК.
   Ако вече сте направили своя избор и сте решили да закупите продукт от feromonibg.com, трябва да отидете на индивидулната страница на продукта, който сте избрали и да кликнете върху бутона "Добави в кошницата". Той ще ви отведе на следващата страница, която дава статуса на вашата пазарска количка. Тук можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили с бутона "Купувам". Ако маркирате даден продукт и промените количеството на различно от първоначалното с помощта на бутона "Обнови кошницата", винаги можете да видите актуланото състояние на количката ви. Когато вече сте решили, че това са продуктите и количествата, които иската да купите, трябва да продължите нанатък с маркирането на отметката ''Запознат съм с Указанията за употреба"  и после бутона "Поръчай".
   1. Ако сте направили своята поръчка през вашия потребителски панел,  ще бъдете прехвърлени на страницата, която потвърждава, че поръчката ви е приета успешно. 
   2. Ако вече сте регистриран, но не извършвате поръчката през потребителския си панел, първо трябва да се идентифицирате през "Вход в системата", като въведете е-мейл адреса, с който сте регистриран при нас и вашата уникална парола за достъп.
   3. Ако сте нов клиент, трябва да кликнете върху бутона "Регистрация". Той ще ви отведе на страницата за регистрация. След като попълните всички данни, трябва да натиснете отново бутона "Регистрация", този, който се намира на края на формата.
   След като ви е потвърдена успешната регистрация, идентифицирайте се през "Вход в системата", като въведете е-мейл адреса, с който сте регистриран при нас и вашата уникална парола за достъп, след което през вашия потребителски панел направете своята поръчка.
   Скоро на посочените от вас телефони, с цел незлоупотреба, ще позвъни наш оператор, на когото вие лично ще трябва да потвърдите своята поръчка.
   За ваше удобство винаги ще можете да следите статуса на своята текуща поръчка, който може да бъде проверяван, като кликнете върху "История на поръчките" във вашия потребителски панел.