Българският онлайн магазин за феромони


вход в системата

въведете валидна електронна поща и парола


търсене

в ключовите думи можете да използвате - и + съответно за липса и наличие на дума в резултатите


ЗАБЛУДИ

ЗДРАВЕЙТЕ !

  След стотиците проведени разговори , дискутиране на различни теми за феромони по разни форуми и наблюденията ми върху общата култура на българина по въпроса за феромоните реших да се самосезирам и напиша всичко това по - надолу .

   Тази страница е изключително важна и полезна за всички вас , които :
   - никога не са чували , какво са това - феромони ;
   - чували са тази дума , но не знаят " какво точно беше това " ;
   - прочели са тук и там по нещо , но почти нямат спомен " какви бяха тези неща " ;
   - са по - любознателни , чели са повечко информация / статии / , имат " понятие " и сравнително добра обща култура по темата ;
   - темата за феромоните винаги им е била любопитна и всеки път , когато попаднат на подобна информация прочитат всичко , запомнят и все повече си подобряват общата култура ;
   - са повярвали във феромоните , в тяхната мощ , ефективност и ползи , но по техни собствени причини отказват реално да усетят силата им .
   Тук умишлено не споменавам за тези , които отдавна са разбрали истината , повярвали , опитали , останали доволни , изпробвали различни продукти  , не спрели да се хвалят на своите невярващи приятели и поръчващи отново и отново . Те отдавна са превъзмогнали всички тези заблуди , витаещи в пространството и най - вече в съзнанието на всички техни познати , за които се отнасят някои от категориите посочени в началото .
   Дори и най - наивният човек не вярва на всичко . Всеки един от нас , в една или друга степен , поради разни свои причини има своите информационни пропуски . Пропуски , бели петна в общата култура , невежество ..., както и да се нарече , означава едно и също - липса на пълна или частична информираност по дадена тема или безспорна фактология . До тук нищо лошо - всичко е напълно нормално . Но въобще не е нормално , когато тази липса на информация някои от нас започнат да я използват съвсем упорито , целенасочено и тенденциозно ... срещу самите себе си . Имам в предвид съвсем демонстративно и показно да рекламират собствения си имидж , солидно нагримиран с меланж от тежък пиар и поулярност , основно с личните си запазени марки в областта на ниската обща култура и най - вече високото си невежество . Или най - просто казано - да не се обаждат неподготвени , да не се правят на компетентни по абсолютно непознати теми за тях и да не изказват мнения или дават съвети по въпроси , на които са царе по невежество .
   Конкретно тук визирам единствено темата и безспорната фактология за феромоните и ползите от тяхната употреба . За съжаление най - вече липсата на вярна , точна и пълноценна информираност за тях , изродява и се преражда в някои от нас под формата на въпросното невежество , което след себе си поражда и въпросните заблуди .
   СЪВЕТ : докато не сте прочели , разбрали и осъзнали истината за феромоните или не сте усетили ползите от тяхната употреба , моля ви , не се поддавайте на настроения , както и да се изказвате неподготвени и некомпетентни по какъвто и да е повод , защото тогава автоматично попадате в групата от хора , за които е характерна някоя от най - често срещаните заблуди .
   Точно тези заблуди са основните причини , поради които пред някои от вас за още незнайно дълго време , ще стои затворена вратата към един нов свят - света на истинските феромони , нуждите и ползите от тях .

   ЗАБЛУДА N: 1 - " Аз не вярвам в такива неща , и че те имат някакво истинско въздействие върху хората " .
   Отг. Така реагират обикновено скептиците , хората , които по принцип не се интересуват от иновациите и тяхната практична реализация , затворените и живеещи в един собствен свят , без каквото и да е желание за саморазвитие . Да отричаш съществуването на феромоните означава да не признаваш част от собственото си тяло , част от своите анатомични системи , които природата е създала у всеки жив човек на земята . През тази 2009г. се честват 50г. от откриването на феромоните и 30г. от тяхното производство под формата на търговски продукти . През този половин вековен период , докато у нас е господствало пълно информационно затъмнение , по света  се провеждат стотици научни експерименти от различни водещи учени и научно - изследователски екипи към най - реномираните световни университети и лаболатории . Изследванията и експериментите се извършват чрез най - прецизната и точна химио - аналитична спектографска апаратура /електронен нос/ , ядрено - магнитни резонанси , изотопни спектрометри и др . И науката не лъже - всички най - съвременни резултати абсолютно категорично препотвърждават , както тяхното естествено производство в нас , така и реалното им въздействие и ползите от тях . И ако първосигналната причина , пораждаща недоверието в тях , се дължи основно в пропуски в нечия обща култура или образование , то нека тези бели петна бъдат най - бързо запълнени с най - изчерпателната , точна и прецизна информация , която всеки може да намери тук . Ако някой поставя под съмнение отзивите в най - реномираната световна преса , то нека по - подробно да прегледа многобройните и безпорни научни доказателства . Народът го е казал : " Човек , който никога не напуска колибата си , няма как да внесе нещо вътре " . И ако скептицизмът продължава , той явно трябва веднага да излезе от този сайт , без нужда от повторно завръщане .
 
   ЗАБЛУДА N: 2 - " Аз не желая да използвам подобни продукти , понеже считам тяхното въздействие за неестествено , нечестно , манипулативно и неморално " .
   Отг. Много морал , но и много заблуда . Просто никой не ни пита . Но не аз , а отново ПРИРОДАТА МАЙКА . Във всеки един момент , всеки един от нас произвежда и " разпръсква " ококло себе си различно количество феромони , които по един или друг начин помагат в постоянните ни комуникации с другите около нас . Така че няма нищо неестествено и неморално . Синтетичните феромони , използвани в продуктите , са 100% копия по химичен състав на нашите собствени , но многократно по - концентрирани и с много по - бързо и ефективно въздействие върху ВНО . И ако някоя жена счита , че това е "нечестен" начин за съблазняване и привличане , то нека прецени колко " манипулативен " е неиният подход за привличане на вниманието върху себе си , след като си нарисува устните и очите , отвори дълбоко деколтето , сложи късата пола , чорапогащника на дупки и високия ток и излезе да си хвърли стръвта за да съблазни някой мъжкар . Много е честно  , морално и естествено , така ли ? Всички ние ставаме жертва на нейната манипулация . И ако нейното поведене е абсолютно предумишлено манипулативно , то използването на феромоните в комуникациите между хората е един напълно нормален и природно - естествен процес .

   ЗАБЛУДА N: 3 - " Ефективноста на използваните синтетични феромони при всеки човек щяла да бъде различна , защото индивидуално хората произвеждали свои собствени видове феромони , напълно различни от тези при другите индивиди " .
   Отг. Пълни глупости ! Това са абсолютно умишлено подвеждащи антирекламни писаници на хора , защитаващи интересите на продуктите , за които се посочва , че стимулирали и увеличавали собственото ни производство на феромони . Tези продукти са добри като замисъл , стига да са безвредни / понеже се пият / и да вършат обещаното . Но не това е за обсъждане .
   Да кажеш , че всеки произвеждал различни / собствени / феромони , е еднозначно с това , че всеки произвежда различни от другите хора хормони , някакви свои си там , които другите ги нямали . Осъзнавате ли вече абсурдността на тези твърдения . На всекиго е ясно , че както видовете на хормоните , така и тяхното им производство и въздействие върху развитието на организмите ни , отдавна са публично известни , и освен че при някои хора отделни видове са в дисбаланс , други съществени разлики рядко се срещат .  
   След като в нормално здравите организми видовете на хормоните са идентични , то каква основателна и едва ли не " научно доказана " причина може да съществува , която да възпрепятства или промени отделянето на някои от тях през апокринните жлези под формата на андрогени - летливи химически субстанции , наречени - феромони . Знам , че съществуват множество причини за наличие на техен дисбаланс при някои хора / вследствие боледуване , приемане на медикаменти , наследственост и др. / , но това са изключително изолирани случаи на рецидив и е недопустимо да се разглеждат сериозно , да не говорим глобално . Когато нивата на някои хормони предимно - силно намалеят , се стига до вид болестно състояние , за което се предписват правилните медикаменти за неговото подобряване и лекуване . Респективно , след като нашите собствени феромони са в много ниски количества и концентрации , то единственият начин за нормализиране на техните нива и употребата им по предназначение за сексуално привличане на противоположния пол си остава използването на синтетичните им заместители . Всъщност , истинското " излекуване " се извършва само тогава , когато се използват точните и качествени феромонни субстанции , 100% еднакви с нашите совствени и задължително в достатъчно високи концентрации .
   Основните секс хормони при хората , а също и техните производни - феромоните отдавна са открити от световната медицина , както и качествата им на влияние върху сексуалното поведение и привличане помежду ни . Така , че не се поддавайте на поредните " компетентни писатели " на статии за феромони , изтъкващи подобни факти , които за съжаление се срещат и в родната тематично - информационна преса .

   ТОП ЗАБЛУДА - " Аз нямам нужда от феромони " .
   Отг. Така първосигнално реагират всички хора с изключително високо мнение за себе си , себелюбивите нарциси, фукльовците , тези , които си мислят , че светът се върти около тях , комплексарите , които са сериозно поразени и страдащи от синдрома за величие , въобразяващите си , че знаят всичко и най - вече тези , които се взимат съвсем на сериозно за големи свалячи и *бачи . Искам на всекиго да е ясно - към никого нищо лично - просто психология . Сигурен съм , че всеки един от нас има доста такива познати . Всъщност , това са самонадеяните хора , тези , които рядко търсят нечия помощ и си вярват , че могат всичко винаги сами да свършат . Нямам нищо против добрите амбиции на всеки , но искам да отбележа и обърна внимание , че феромоните могат да бъдат един неочаквано мощен техен помощник във всеки един момент , във всеки един техен контакт , действие , ситуация или начинание .

   Всички тези психологически профили и поведенчески реакции са изградени на база дългогодишни задълбочени наблюдения , тестове и анализи на хора от различен пол , възраст , образование , култура и социален статус . Изследванията са провеждани от екипи от водещи психолози , психоаналитици и социолози , както по поръчка на най - големите и доказани производители , така и абсолютно независими самостоятелни проучвания . Прецизността и акуратността в изграждането на подобни потребителски психологични профили е от изключителна важност , с цел оптимизация на рекламни стратегии и най - правилно таргетиране на новите продукти към точните групи потребители .

 

   Сигурен съм , че една част от вас , които са припознали в себе си някоя от тези заблуди , ще пречупи поне за малко себелюбието си и ще отдели достатъчно време за самопоправка , докато други дори могат да не го прочетат до край , изпълнени с гняв за силно поразеното си самочувствие и размазано себелюбие . Но проблемът си е в тях , както и самото решение от кой отбор ще бъдат . Всеки сам си решава дали иска да съблазни и вкара в леглото си някого , с когото не е бил и в най - смелите си сънища , или докато чака да нарастват в него броят на заблудите , ще стои и ще гледа как другите свалят..... дори и неговото гадже .