Българският онлайн магазин за феромонивход в системата

въведете валидна електронна поща и парола


търсене

в ключовите думи можете да използвате - и + съответно за липса и наличие на дума в резултатите


Андростенон

Androstenone
( 5alpha-androst-16-en-3-one )


  Този феромон е първият идентифициран в бозайниците , и е познат като чисто човешки феромон . Androstenone ,   / съкр. -none , A-none / , / Андростенон / се среща често сред хората . Този феромон , който може да бъде открит и при мъжете и при жените , е познат предимно като мъжки феромон . Обикновено той създава доминантна , агресивна аура . Следователно , той проектира агресивно алфа - впечатление ( независимо дали алфа - мъж или жена ) , което може да Ви помогне да се превърнете в център на вниманието и да се забавлявате повече . Тъй като алфа - агресивността често се свързва със секс и добър избор на партньор , този феромон създава сексуални вибрации и повишава сексуалното напрежение Андростенон - а кара хората наоколо да се отнасят с по - голям респект и учтивост към човека , който го ползва . Усилва сигналите на доминантност и агресия , свързани със сексуалната реакция . Причинява сексуална възбуда в жените  , като трябва да се отбележи , че по - младите момичете и жени имат много по - висока чувствителност към него , отколкото по - възрастните .
   Андростенон - а има способността да поражда възбуда при жените по време на тяхната овулация , като доста често е и една от първопричините провокираща нервност , раздразнителност и агресия и в двата пола . Този феромон трябва много внимателно да се подбира , според местата и целите на приложението му , тъй като притежава мощни сексуални характеристики ,  и големият ми съвет е , да се използва само в ситуации , където сексуалната показност и демонстрации  са допустими и приемливи .
   Естествените му нива на производство в тялото и тяхната ефективност върху околните са не само различни , но и строго индивидуални за всеки един човек . Хората с кръвна група 0 имат склонноста да произвеждат и подържат много по - високи нива на Андростенон , в сравнение с тези с А или Б . Тези стойности се повлияват още , както от възрастта - колкото си по - млад , толкова са и по - големи така и от физическата форма която подържаме - по - здрави , с по - високо производство .
   Може да породи агресивност в някои мъже , обаче тази характеристика е притъпена . Въздейства на жените да се включат в сексуално освободена комуникацияАндростенон - а представлява хормон , който може да бъде открит в по - големи количества в мъжката пот , и в по - малки в женската . Може да се открие и в слюнката на глиганите . Намира се в големи концентрации в слюнката на мъжките прасета и , ако бъде доловен от разгонено женско , то веднага заема поза за съвкупление . 
   Лаболаторен сертификат на използваният от ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ Андростенон  в своите продукти с чистота 99.9% , можете да видите ТУК .