Българският онлайн магазин за феромони


вход в системата

въведете валидна електронна поща и парола


търсене

в ключовите думи можете да използвате - и + съответно за липса и наличие на дума в резултатите


ВАЖНО !

Добре дошли във ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ, първия и единствен у нас магазин за истински и оригинални феромонални продукти .

   Аз съм Димитър Желязков, основател на ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ - компанията, която винаги ще Ви води в света на истинските и ВИНАГИ ДЕЙСТВАЩИ феромони.

   Единствено предлаганите тук марки са произведени от 100% чисти човешки феромони под формата на високо концентрирани феромонални субстанции. ВНИМАНИЕ: все още на световния пазар се намират компании, които са посочвани като производители, използващи за техните продукти - животински феромони. Това е пълна измама - те не въздействат по никакъв начин върху хората, а само на животните. Застраховайте се от изгубване на парите  и вярата си в силата на феромоните, като се доверите на най - големия професионалист и експерт за тези продукти у нас - ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ.

   Всички продукти са с доказано съдържание на феромони и се доставят директно от лицензираните лаборатории - производители, като за тях ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ притежава изключителни права за внос и дистрибуция на територията на РБ. Световни гиганти като Schwarzkopf, Avon и Henkel  се очаква скоро да промотират своите нови козметични серии с феромони, като за вложените в тях феромонални субстанции са се доверили на качеството и продукцията на един от нашите основни партьори.

   Предлаганите в този магазин продукти са утвърдени, с доказано качество, ефективност и действие, благодарение на многогодишното си присъствие и милионите продадени бройки на световните пазари.

   Естествено висок е и бизнес - интереса към тях, в следствие на големите обеми продажби в тази многомилионна индустрия, което води след себе си и реализацията на много марки.

   Сред стотиците предложения само около 10 - 15 от тях са с действително доказано феромонално въздействие и ефективност върху хората, т.е. правилно приложени те изпращат подсъзнателни обонятелни сигнали, пораждащи мощни сексуални реакции и най - вече функциониращи като притегателно средство за срещуположния пол.

   Ефективността им се определя основно от количественото / % / присъствие на чистата феромонна суровина като част от общата субстанция.

   Чрез прецизни лаболаторни изследвания /с електронен нос/ учените са доказали, че концентрации на феромони под ниво 0.15мг/мл въобще не биват засичани от реагиращите на тях носови рецептори, / ВНО / т.е. имат нулево въздействие и ефективност!

   Тук в България към м.Февруари 2017 г. за нито един официално продаван продукт с феромони не е била посочвана каквато и да е информация, указваща вложените видовете феромони или тяхното количество. Истината е една и е умишлено прикривана от самите производители - просто дори и да има в тях следи от някакви феромони, то количествата им са икономисани до нива от 0.001  до 0,005 мг/мл, т.е. от 30 до 150 пъти под необходимата минимална граница за засичане от рецепторите ни.

   Вече за всички е видно и ясно, че на нашия пазар никога, ама никога никакъв т.нар. ''Парфюм с феромони'' или ''Феромонен парфюм'' не е имал истинско феромонално въздействие, върху когото и да е било, независимо къде е бил рекламиран или продаван. Дори някой да се кълне в обратното, че е усетил подобен ефект, трябва да сте сигурни, че всичко е било или вид самовнушение, благоприятна комбинация от моментни случайности и късмет, чиста / гола / реклама или просто си лъже нагло.

   Връзката между секса, еротиката и феромоните наистина съществува, но тя сериозно се е опорочила единствено и основно от такива измамнически и недобросъвестни търговци, които по никакъв начин не декларират оригиналните съставки и качества на предлаганите от тях феромоналн продукти.

   След повече от една година, усилено проучване и обследване на целия световен феро - маркет, след стотиците професионални контакти и  кореспонденции основно с производители или едрови дилъри - длъжен съм да Ви споделя истината, а тя е само еднаНе съществува никъде парфюмериен продукт, на който, ако върху него или опаковката му е изписано ''Парфюм с феромони'', и той да има някакво ефективно феромонално въздействие върху хората.

   Питате, защо?  Причините са няколко, а отговорът ми е следният:

   1.В процеса на множеството ми бизнес - кореспонденции относно - търговия на едро с различни производители винаги съм изисквал информация от тях да укажат точно: видовете и количеството  на феромоните в техния парфюмериен продукт. За нито един, независимо къде е произведен /Азия, САЩ или Европа/ не бе посочена информация за присъствие на достатъчно  количество, гарантиращо реално ефективно въздействие.

   2.Не ми бяха спестени и други ''професионални'' съвети и отговори от ''колеги'' от рода на - ''....никой не се интересува от това, нали е написано, че в парфюма има феромони.......това го продава , ''или'' за тази цена /3 - 5 USD/, сериозно ли очаквате да има в парфюма ни много феромони?''. А дори един английски производител ми отговори, че за внасяните от него китайски феромонални субстанции не давал никаква гаранция относно количеството им, независимо от наличния производствен сертификат! ! !

   3.Нормално е един ''Парфюм с феромони'' да бъде най - вече парфюм, да мирише сравнително добре, да има атрактивна бутилка и опаковка. Да, но после нали трябва и да се продава. Но пазара е пренаситен и от много евтини /реплики/ и от скъпи оригинали. Като мощен помощник, с цел повишаване на продажбите, започват да се експлоатират модерните и атрактивни феромони. На бързо се добавят надписите - ''... с феромони '', ''...с висока концентрация на феромони '' и т.н., но всичко свършва така, както е започнало - феромоните в продукта присъстват само в етикета.

   4.Малцинството от производителите на парфюмерийни продукти, влагащи в тях някакви минимални количества, въпреки разбираемата им съпротива, са склонни /след заявено сериозно желание за голяма сделка от моя страна/ да предоставят наличната си информация по този въпрос. Но в нея, хем има нещо, хем няма нищо, т.е. има нещо, което обаче не върши нищо. Причината - високата производствена себестойност на 100 % чистите лаболаторно произведени човешки феромони, която достига до 6 000 USD за 1 /един/ грам. Така, че сами разбирате  колко би струвал на производителя един парфюм от 50 - 100 мл. с достатъчно необходимо количество в него.

   Точно в тези стойности е и причината оригиналните феромонални високо концентратни продукти навсякъде, включително и при нас, да не се продават на цените на имитациите, а да поддържат цени, напълно нормални за високото си количествено и качествено съдържание, винаги гарантиращи максималната им ефективност.

   Продуктите, предлагани единствено от ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ, са  10 - те ТОП ПРОДУКТА в света - с най - доказалите се и практично приложими феромонални формули и концентрации / над 0.5 мг/мл /, с най - много доволни клиенти във форумите по целия свят и естествено с най - много продажби.

   Уважаеми клиенти, вече имате възможността да си закупите някои от най - мощните, ефективни и продавани оригинални марки - феромонални продукти, и то на  НАЙ - НИСКИТЕ ЦЕНИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!

 

Не позволявайте на никого и нищо да застане на пътя към по - големите Ви интимни успехи, и да си живеете живота, както си искате.    Желая Ви успех!  

 

                                                                                                                           Вашият нов приятел ,

                                                                                                                   ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ

                  Phero - expert N:1 на България и основател на ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ