Българският онлайн магазин за феромони


Конкурс

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ ,


   ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ организира всеки месец конкурс - ФЕРО МАНИЯК N:1 за най - добър и атрактивен разказ /случка , история/ , свързан с използването на някой от нашите продукти . В него имат право да участват всички реални клиенти , закупили продукти и регистрирани в нашия ФОРУМ , като за всеки продукт може да участва с различен разказ .
   Всички текстове могат да бъдат написани в напълно свободен стил , като редакции ще се извършват само на нецензурните им части , след което ще бъдат поместени в специалната за тях секция във нашия ФОРУМ , където всеки регистриран член ще може да гласува за най - атрактивния .
   В месечния конкурс ще участват текстовете изпратени до 24.00 ч. на последната дата на месеца , като в същия този момент приключва и гласуването за всички вече поместени . Класиралите се на 2 , 3 и 4 място ще бъдат включени и в следващия месец / след нулиране на вотовете им / , като участията им могат да продъжават , ако се задържат на тези три позиции до финала . Веднъж поместени , текстовете не могат да бъдат редактирани или заменяни , а само при желание на подателя си - да бъдат оттеглени от участие . За провеждането на всеки месечен конкурс е необходимо да има одобрени и поместени минимум 3 разказа .
   Събралият най - много гласове за месеца - печели нашата Г О Л Я М А   Н А Г Р А Д А :
- диплома - ФЕРО МАНИЯК N:1 за месеца ;
- подарък 1 бр. продукт и 10 бр. с 30% отстъпка , всички по избор и без ограничение за период на поръчването им .
   Всички месечни победители се включват в големия годишен финал в надпреварата за нашата С П Е Ц И А Л Н А   Н А Г Р А Д А , която включва :
- диплома - ФЕРО МАНИАК N:1 за годината :
- подарък 10 бр. продукти и 50 бр. с 50% отстъпка , всички по избор и без ограничение за период на поръчването им .
- сертификат за оторизиран дистрибутор 1- во ниво , с невероятните възможности за най - високи търговски отстъпки и инкасиране на солидни допълнителни доходи .
   Всеки текст трябва да бъде придружен със следната информация за автора му :
- име , презиме , фамилия ;
- възраст ;
- местоживеене ;
- стационарен и моб. телефон ;
- дата и вид на закупения продукт ;
- потребителско име в нашия форум ;
- електронната поща , използвана при регистрацията си ;
- актуална снимка в цял ръст и максимално близък план .
   Всички тези данни са абсолютно конфиденциални и ще бъдат използвани единственно само за административни справки , удостоверяващи автентичността на лицето - автор - клиент .
  
   Готовите текстове и допълнителната информация , изпращайте на : kontesavarna@yahoo.com
За повече информация ни потърсете на координатите , посочени в КОНТАКТИ .

   P.S. ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ апелира за пълна автентичност и оригиналност на данните и информацията във всеки разказ . Администраторът няма да толерира текстове , в които присъстват обиди , нападки , недоволства или аморално поведение към компанията или трети лица , като ще ги приема за рецидив и си запазва правото да не ги допуска до участие в конкурса . Благодарим за разбирането  предварително , пожелаваме ви успех и очакваме с нетърпение да споделите вашите вълнуващи приключения от света на истинските феромони .

   Виж 10 - те ТОП - ПРОДУКТА в света !