Българският онлайн магазин за феромони


вход в системата

въведете валидна електронна поща и парола


търсене

в ключовите думи можете да използвате - и + съответно за липса и наличие на дума в резултатите


КУРС ЗА СВАЛЯЧИ

                                        Здравейте, Момчета!

   Ето го и моя ПОДАРЪК  за вас!

   Тук по-надолу е  началото на  СЪКРУШИТЕЛНИЯ И РАЗБИВАЩ  

   Пълният достъп до него ще получите, при закупуване на всеки един от мъжките продукти. След като заплатите и отворите пратката с вашата поръчка, вие ще откриете в нея и ключът за невероятният ви ПОДАРЪК. Това ще бъде личният ви  /уникален/  ПРОМО-КОД, който трябва да въведете в полето ''въведи промо код'', от потребителският ви панел, в който влизате след регистрацията си. А при закупуване на продукта от магазинната мрежа в страната, го получавате като нерезделна част от него. ВНИМАНИЕ: Всеки ПРОМО-КОД е уникален и използваем само от един потребителски панел! За продуктите които фабрично са запечатани в собствена оригинална картонена опаковка /напр. Pheromax/, той ще ви бъде изпратен на регистрационния имейл след връщане на наложения платеж от доставката.

   И така, прочитайте своя ПОДАРЪК колкото се може повече пъти, докато го наизустите. Той е за вас, и аз съм убеден, че всеки един от нас Мъжете, колкото и добър и ненадминат  да се чувства при свалките с жените, ще намери много нова полезна и ценна информация под формата на професионални съвети, успешно изпробвани техники и подходи, помагащи му за най-бързо и с много финес минаване, под ''радарите'' на женската защита!

   Не се колебай. Вземи своят ПОДАРЪК, и ще разбереш, че тази безценна информация винаги е била причината, за разликата между вас и останалите мъже.

  • СТАНИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРЕЛЪСТИТЕЛ!
  • ПРЕСТАНИ ДА СЕ СТРАХУВАШ ОТ КРАСИВИТЕ И НЕДОСТЪПНИ ЖЕНИ, И ПОЛУЧИ ПО-ГОЛЯМА УВЕРЕНОСТ В СЕБЕ СИ!
  • СЛОЖИ КРАЙ НА СВОИТЕ ПРИТЕСНЕНИЯ И КОМПЛЕКСИ!
  • ЖЕНИТЕ ЩЕ ГЛЕДАТ НА СЕКСА С ТЕБ КАТО ПРЕВИЛЕГИЯ, А НЕ КАТО УСЛУГА!


  И представи си за миг-ТИ вече ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ПРЕЛЪСТИТЕЛ, перфектно заучил най-новите техники за свалки и въоръжен с един от най-ефикасните феромони в света.........ще получиш изкушаващата до побъркване възможност, да се насладиш на страстни ласки и незабравими сексуални преживявания с толкова много нови и невероятно красиви жени, с каквито не си бил даже и в най-смелите си сънищата!
    Бъдете сигурни и незабравяйте, че всичко това може да ви се случи без никакви усилия от ваша страна, без да е необходими да сте ударили джакпот, да сте спечелили от промоционална игра или да изглеждате, че почти живеете във фитнес зала.
   Затова повярвайте не само на мен, но и на самите себе си. Повярвай те и в моята убеденост, че това ще бъде една от най-успешните  финансови инвестиции в живота ви! Сами разбирате, че на цената на една вечеря с една жена, можете да имате много повече красиви жени, и то без да сте ги водили на ресторант.


   Когато всичко е загубено или трудно достижимо, остава надеждата в бъдещето. Тези, които вярват градят своето бъдеще, а песимистите-повечето от тях седят и го чакат да дойде само.

   А ако вече сте от тези, които са повярвали, като милионите повярвали и доволни мъже по целият свят-CONGRATULATIONS AND WELL COME TO THE PARTY ! ! ! Забавно е, нали? Да, забавно и изкушаващо е, да правиш иначе ''невъзможното". Защото всички тук знаем, че единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш напълно. И когато това нещо се случи един път,  но за някого не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти , то със сигурност ще има и трети път. Тогава започва ентусиазма. А той е много заразен. От него, вие можете да започнете епидемия.

   А на вас мили скептици и песимисти, искам да споделя следното: 

   Не е важно да получаваш само това, за което знаеш и цениш, а и да оцениш това, което получаваш. Но този, който не цени даденостите си, явно не ги заслужава. Въпросът не е да си купите кой да е продукт. Трудното е да повярвате в тях. Защото всяко дълго и мечтано пътуване, винаги започва с една първа единствена стъпка. А, ако имаш мечта, позволи и да се сбъдне. Мечта, свързана с повече успехи сред жените и още повече бройки в леглото. И, ако ''случайно" тя и при вас се сбъдне, то нека после радостта от успеха и бъде слънцето, което ще пропъди зимата от лицето ви. Но ако продължавате неосъзнато да подхранвате недоверието и невежеството си, никой няма да ви се присмее, но и никога нищо няма да научите, какво се крие зад една наистина сбъдната ''мъжка'' мечта!
  И, ако все още се колебаете или сте обсебен от пълен скептицизъм или вродена недоверчивост, не ви остава нищо друго освен да стоите отстрани....... и да гледате....... как другите мъже....... успешно свалят....... дори и вашата мацка!

 D I S C O V E R   T H E  R E A L   S E C R E T  T O   T H E  A R T   O F   S E D U C T I O N !   Ето така започва твоят КУРС ЗА СВАЛЯЧИ : 

НЕ СЪМ ЛУД МАНИАК.
ПРОСТО ОБИЧАМ ДА НАВИРАМ
АБСУРДИТЕ НА ЖИВОТА
В ГЪРЛОТО МУ.
Д.Желязков


АКО ИЗОБЩО НАУЧИТЕ НЕЩО ОТ ТУК, ТО НЕКА БЪДЕ, ЧЕ НЕ МЪЖЪТ ИЗБИРА ЖЕНАТА.
МОЖЕМ САМО ДА И ПОЗВОЛИМ ДА ИЗБЕРЕ НАС.

                                                                                                                               


“МЪЖЕТЕ РЕАЛНО НЕ СА ВРАГЪТ,
А СЪЩО ЖЕРТВИ, РОБУВАЩИ
НА ОСТАРЯЛА  МЪЖКА  МИСТИКА,
КОЯТО ГИ ПРАВИ НЕЛЕПО НЕПЪЛНОЦЕННИ
ЗА ЖИВОТ БЕЗ ЛОВ НА МЕЧКИ.”
                                                  Бети Фридън

   Речникът на професионалния пикапер дава следната дефиниция на прелъстяване: “Подбуда към прегрешение, особено подтикване на жена да се съгласи на сексуални отношения с подбуди, които да преодолеят скруполите и”.
   Прелъстяването не може да бъде приведено нито към науката, нито към изкуството. Това е конкретно действие, практика. Целта на курса е-да станеш толкова добър /като мен/, че след това жените трябва да гледат на секса с теб като привилегия, а не като услуга. И с гордост да си напечаташ визитки, на които под името ти да бъде изписано-Професионален прелъстител. Мениджър на хареми-балансиране на връзки с много жени.
   Ако си добър ученик, и наизустиш и прилагаш успешно повечето техники, би трябвало да се научиш и да вършиш перфектно едно нещо като мен-да приемаш комплименти. Само “Благодаря”, така отговаря увереният човек.
   Всяка жена е различна в леглото. Всяка има своите вкусове, странности и фантазии. И външният вид никога не издава точно скритите в нея бушуващи бури, мъртвешко спокойствие или, че страда от синдрома-котешко внимание.
   Пикапът е линейна прогресия: първо улавяш въображението, после сърцето.
   Най-добрият начин, да опознаеш действителността на съблазняването е да пристъпиш към него– без страхове и без комплекси. Единственото, което трябва да знаеш, преди да направиш първата крачка, това са 5 основни заповеди на пикапера – /от амер. pick-up artist съблазнител, сваляч/. Те ще ти помогнат да престанеш да се страхуваш и да получиш увереност в себе си, и винаги да минаваш тотално под “радара” на женската защита. Прочитай си ги всеки път когато разбереш, че ти потрябват материалите от курса. След това те вече ще бъдат част от вътрешното ти съзнание за сила, докато една сутрин поредната ще те попита с колко жени си бил. Ето тук само е позволено да излъжеш ...

 

HAPPY HUNTING AND WELCOME TO "THE CLUB"

 

   Условията за достъпа до целият курс, можеш да прочетеш най-горе.

   Виж 10-те ТОП - ПРОДУКТА в света!