Българският онлайн магазин за феромони


Указания как да използваме

   Запомнете , че ако използвате повече от няколко капки , продуктът не става по - ефективен .

   Вие го разхищавате .

   В повечето случаи силата на тази въздействаща формула се усеща само в две капки .

   Естествено , Вашият опит ще се различава в зависимост от средата , употребата ви на продукти като парфюми и дезодоранти , както и продължителността време , през което феромоните са били на Вашето тяло .

   По време на интимни срещи капки от продукта могат да се поставят върху части от тялото , които са най - близо до носа на партньора Ви .
   Неутралният мирис може да бъде смесен с Вашия любим парфюм , тоалетна вода , афтършеив , като естествено не трябва да се прекалява с количеството .
   Така даже минимално количество от нашите продукти е далеч по - ефективно от всичко друго предлагано на пазара .

   Продуктите отговарят на строгите законови изисквания на властите на САЩ , като страна производител , и са предназначени само за външна употреба .

   Да не се приема вътрешно !

   Поставете от продукта във вътрешната страна на лакътя , сгъвките зад коленете , китката , врата и деколтето  –  там , където парфюмът е на топло дълго време .

   Можете да пръснете във въздуха и да преминете през облака .

   Това разпръсва продукта по цялото Ви тяло .

   Прилагайте феромоните , като започнете от долната част на тялото си и после на горе .
   Препоръчвам едно - две намазвания и на дрехите , но никога не слагайте повече от две капки . Намазката се получава , като се обърне шишето с продукта и се намокри възглавничката на пръста , а след това количеството се натърква по дрехите или кожата .
   Капката се получава от капкомерно шише . Трябва да се отбележи , че феромоните , които се прилагат на дрехите остават по тях доста дълго време . Те могат да се задържат след 1 - 2 пранета , така че трябва да внимавате да не сложите голямо количество .
   Повторно слагане , особено на феромонални формули , които съдържат Андростенон, може да  доведат до предозиране .

   Ако решите да прилагате формули  на кожата си и впоследствие искате да ги изтриете , това може да направите с тампон или памук , напоен с алкохол .
   Може да пожелаете да експериментирате , като прилагате феромони на дрехите си , както и на кожата си , като по този начин се преследва двоен ефект .

   Нанасянето върху кожата или дрехите си е ефекасно по свой собствен начин . Заради телесната температура , феромоните , нанесени върху кожата , се изпаряват по - бързо , като превеждат в действие „ моменталното привличане ” . Това може да е ефектът , който търсите понякога , но по този начин и активните съставки свършват по - бързо . Отрицателното е , че използваните активни съставки се изпаряват със същата скорост . Потта и бактериите по повърхността на кожата също разграждат и отмиват феромоните по кожата . Безароматните продукти по - лесно се нанасят върху дрехите . Имайте предвид , че по този начин феромоните ще бъдат върху дрехите за дълго  време и може да се наложи да ги изперете  няколко пъти за пълното им премахване . Бъдете внимателни и с деликатните материи .

   Непарфюмирани концентрати.
  Тези продукти са изключително концентрирани и допускат вероятност за '' феромонално предозиране '' , тъй като не съдържат допълнително ухание за прикриване на феромоналния „ аромат ” , който е доловим с носа .
- в крайни случаи този мирис може да се съпостави с „ телесна миризма ” , така че се налага известна предпазливост .
- тъй като 25% от мъжете не са в състояние да усетят собствения доминантен феромон ( Андростенон ) , а по всяка вероятност друга част е неспособна да го усети с пълна сила , не може да се осланяме на обонянието да решава какво количество е прекалено .
- още повече средата , обстоятелствата и личните предпочитания на предполагаемия обект ще играят важна роля при определянето на оптималното количество , така че е необходимо много да се експериментира .
- по - големи количества от тези продукти , особено ако се ползват с хубав парфюм , са много ефектнивни , естествено в зависимост от средата .
- само бъдете внимателни , експериментирайте дълго и не позволявайте случайна неприятност с предозиране да Ви отклони от пътя към успеха .

  • 3 - 4 впръсквания на врата , зад ушите , на челюстта и косата : за привличане на внимание / “ Peacocking ” в нощни клубове , барове , партита
  • 2 впръсквания за социални / релаксиращи мероприятия , където няма много хора и има по-малко сетивни отклонения ( липса на музика , дим , парфюми  )
  • 1 впръскване за работа и в ежедневна среда : искате да привлечете внимание , но искате това да стане незабелязано .


    Употреба на феромоните в бизнеса / търговията /

   Забележителни изследвания показват как феромоните могат да бъдат използвани в търговията

   Продажби

   Водещи фигури в областта на продажбите учат , че ако един евентуален бъдещ клиент Ви хареса , то той е склонен да закупи продукт от Вас . Феромоните могат да стимулират подсъзнателна симпатия и предразположение към Вас . След като един клиент почувства симпатия , той е по - склонен да изслуша Вашата презентация и да закупи Вашия продукт или услуга.

   Колекции

   Някои компании повишават успеха на представените от тях продукти , като напръскват определени феромони направо върху буквите на името на колекцията .

   Когато адресатът получи писмото и подсъзнателно усети феромоните , те пробуждат усещане за сила и значимост , които се свързват с подателя и потикват получателя да направи съответната покупка .

   Кариера
 
   По време на интервю за работа , или когато организирате промоция , или просто искате да повишите популярността си в офиса магнетичните качества на нашите феромонални продукти могат да допринесат за Вашия успех .

   Виж 10 - те ТОП - ПРОДУКТА в света !