Българският онлайн магазин за феромони


Начало

    Феромоните представляват естествено произвеждани от всеки жив организъм химически вещества, които въздействат на поведението и развитието на останалите от същия вид, като изпращат подсъзнателни обонятелни сигнали, пораждащи мощни сексуални реакции и най-вече функциониращи като притегателно средство за срещуположния пол.                                               


! ! !  В И Ж Т Е  Н А Ш И Т Е  П Р О М О Ц И О Н А Л Н И   Ц Е Н И на стр. ПРОДУКТИ  ! ! !


 

ЗДРАВЕЙТЕ !

 

 

   Казвам се Димитър Желязков и съм основател на ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ–компанията, която за първи път в България отвори вратите на всички към един реален нов свят–светът на истинските и винаги действащи феромонални сексуални атрактанти.

   Всеки от нас, когато чуе думата “феромони” реагира по различен начин. В действителност до скоро в националното ни медийно пространство истинската и достоверна информация за тях е била винаги крайно оскъдна. Причините са много и не дотам розови:

  • липса на каквито и да са родни научни изследвания в сферата на човешките феромони и нашата жизнена зависимост от тях;
  • поместване на изключително остарели и лишени от съвременна научна фактология статии, естествено, преписвани от чуждата преса без значение на десетилетните им амортизации;

   Към тях можем да добавим още:

  • дефицитът на достоверна информация подхранва битуващите и постоянно нарастващи заблуди , от които почти всички страдат–“те не действали ...”, “били измама или самовнушение ...”, “на какво ли не миришели ...”, “те не действат ли само при животните”...;
  • и най-сериозната негативна причина–пълната досегашна липса на оригинални и наистина действащи продукти с феромони.

                                                                ТОЧКА!

 

   Всичко това остана в историята. Нека и за вас бъде там. Отворете си вече широко очите, за да видите червения килим, който ще ви отведе до вече открехнатата за вас врата, водеща единствено към сцената на отличниците. Това са всички наши познати–мъже и жени, за които сме се чудели как са успявали винаги да свалят най-хубавите гаджета, да бъдат все център на внимание и най-често желани и търсени от противоположния пол.                                                                                                                                           

   Убеден съм, че всеки един от вас ще бъде достатъчно разумен и прозорлив, за да не пренебрегне по погрешка или заблуда избора на своето правилно решение.

   Но ето, че сега е дошъл моментът да вземете своето велико решение, защото великите решения идват в главата на човека толкова рядко, че никак не е трудно да се запомнят. А това ваше решение съм сигурен, че ще го запомните за цял живот.

   Естествено всеки сам си решава дали иска да съблазни и вкара в леглото си някого, с когото не е бил дори и в най-смелите си сънища, или докато чудейки се, чака да нарастват в него броят на заблудите, ще стои и ще гледа как другите свалят ... дори и неговото гадже.

    10-те ТОП ПРОДУКТА в света се предлагат у нас  единствено от ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ. Те са с най-доказалите се и практично приложими феромонални формули и агресивно високи концентрации, с най-много доволни клиенти във форумите по цял свят и естествено с най-много продажби.

   Защо трябва да изкачиш 1000 планини, за да успееш да вкараш пожеланото от теб момче или момиче в леглото си, като всичко, което трябва да направиш е просто да си избереш един от тях.

 

Защото предлаганите тук продукти 100% ви гарантират, че ще направят за вас това, което другите само ви обещават!

 

   Всеки от тях е бил тестван стотици пъти в различни ситуации, както лично от мен, така и от други хора–мъже и жени, от всички възрасти. Крайният резултат винаги е бил един и същ. ТЕ РАБОТЯТ! Сигурен съм, че и при вас ще работят, че и вие ще имате много по-големи успехи сред другия пол, че и вие ще повярвате и ще бъдете доволни.


   Уважаеми клиенти, вече имате възможността да си закупите някои от най-мощните, ефективни и продавани оригинални марки-феромонални сексуални атрактанти  и то на  НАЙ-НИСКИТЕ ЦЕНИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ и с единствено тук предлаганата ГАРАНЦИЯ за подобни продукти от 365 дни.

 

   Не позволявайте на никого и нищо да застане на пътя към по-големите ви интимни успехи и да си живеете живота, както си искате.   Желая ви успех! 

 

                                                                                             Вашият нов приятел,

 

                                                                                                   ДИМИТЪР ЖЕЛЯЗКОВ 

     

     Phero - expert N:1 на България и основател на ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ 

 

! ! ! В Н И М А Н И Е  ! ! !

 

ПРЕДЛАГАНИТЕ ТУК СЕКСУАЛНИ АТРАКТАНТИ СА 100% ОРИГИНАЛНИ,

СИЛНО КОНЦЕНТРИРАНИ И МНОГО "ОПАСНИ"

 

ПРАВИЛНАТА ИМ И ЧЕСТА УПОТРЕБА МОЖЕ ВИНАГИ ДА ПОРОДИ НЕКОНТРОЛИРУЕМИ

ЕРОТИЧНИ СТРАСТИ И ЖЕЛАНИЯ В ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ ПОЛ

 

   ИЗБОРЪТ НА ПРОДУКТ, КАКТО И ЕФЕКТЪТ НА НЕГОВОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ СА 

 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИДИВИДУАЛНИ РЕШЕНИЯ НА ВСЕКИ КЛИЕНТ

 

ФЕРОМОНИ БЪЛГАРИЯ НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ

ЗА НАСТЪПИЛИ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЕМОЦИОНАЛНИ ВРЕДИ НА НЯКОГО,

ВСЛЕДСТВИЕ НА ПОРОДЕНА СЕКСУАЛНА АГРЕСИВНОСТ

ОТ СТРАНА НА ЛИЦА, ПОПАДНАЛИ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА ПРОДУКТИТЕ,

ЗАКУПЕНИ ОТ ПОЛЗВАТЕЛЯ ИМ